CIP Workshops

Het CIP biedt verschillende workshops voor het opdoen van kennis en vaardigheden. Met de workshops en serious games kan je de kennis van jezelf en die van collega´s versterken. Er zijn o.a. workshops voor privacy by design en Veilige Software.

De worskhop PriSA (Privacy Self Assessment) laat zien hoe volwassen de organisatie bezig is met de privacy wetgeving en wat er nog moet gebeuren om op niveau te komen. De tijdsduur van de workshop is variabel maar duurt minimaal twee uur.

Bekijk alle workshops en games op de website van cip-overheid.

Uitwisseling persoonsgegevens integrale hulp
Verandering privacyregels boa's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2019 IB&P B.V. - Privacy Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V. 
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap