GAP-Analyse Privacy

De criteria van de Privacy Baseline van het CIP combineren met het format van de GAP-analyse voor de BIG. De Gemeente Westland heeft dit gedaan met als resultaat een GAP-analyse die toetst op alle baselinecriteria. Deze is ter verspreiding aangeboden aan het CIP en te gebruiken voor jouw organisatie.

Gemeente Westland is zich bewust van haar verantwoordelijkheid een zo betrouwbaar mogelijke uitgave te verzorgen. Niettemin kan gemeente Westland geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventueel in deze uitgave voorkomende onjuistheden, onvolledigheden of nalatigheden. Gemeente Westland aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor enig gebruik van voorliggende uitgave of schade ontstaan door de inhoud van de uitgave of door de toepassing ervan.

Vul per maatregel de velden afhankelijk van de situatie in jouw organisatie. De velden “aanwezig”en “Status” hebben een vaste waarde, u kunt de waarde selecteren door op de cel te klikken.
Het werkblad is (zonder wachtwoord), om ongewenst wijzigingen te voorkomen, beveiligd tegen wijzigen . De in te vullen velden zijn natuurlijk wel te muteren.

Festival De Bedoeling
Kamerbrief motie transparantie algoritmes