Terugblik RvIG Klantendag

Was jij aanwezig op de RvIG klantendag en wil je nog eens rustig teruglezen wat hier allemaal heeft plaatsgevonden? Dan kun je deze impressie van de klantendag nog eens teruglezen met een terugblik van o.a. de sprekers.

Opening

De staatssecretaris van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de heer Raymond Knops, verzorgde de opening. Hij sprak over het belang van een grenzeloos ID, het veilig omgaan met identiteitsgegevens en stap voor stap doorontwikkelen van nieuwe technologieën. Hoe kun je controleren, vanuit overheidsperspectief, dat iemand is wie hij zegt dat hij is?

Verder lezen bij de bron
Misverstanden over de AVG
Privacypagina gemeente Amsterdam

Copyright © 2014-2019 IB&P B.V. - Privacy Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V. 
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap