OECD Declaration Public Sector Innovation

In samenwerking met vertegenwoordigers van OECD Lidstaten heeft de Observatory for Public Sector Innovation (OPSI) een concept Declaration on Public Sector Innovation opgesteld. Deze concept verklaring staat open voor openbare consultatie tot 22 februari. Je wordt uitgenodigd om feedback te geven aan de OECD.

De verklaring

In samenwerking met de vertegenwoordigers van de OECD lidstaten heeft de Observatory for Public Sector Innovation (OPSI) een concept Declaration on Public Sector Innovation opgesteld.
De verklaring is tijdens de OECD Public Sector Innovation Conference gepresenteerd voor openbare consultatie.
Het document is opgesteld als stimulans voor overheden en publieke organisaties om meer gestructureerd, systematisch en continu te investeren in innovatie en op een wijze die geïntegreerd is in de dagelijkse praktijk van het werk.

De verklaring bevat een set principes om lange termijn doelen te stellen en innovatie strategieën te ontwikkelen. Die principes kunnen door overheden en publieke organisaties aanvaard worden om het belang van innovatie te bevestigen.

Uitnodiging tot feedback openbare consultatie

De concept verklaring staat open voor openbare consultatie tot 22 februari 2019.
Iedereen die het belang van innovatie in de publieke sector onderschrijft wordt uitgenodigd om feedback aan de OECD te geven over de verklaring, suggesties of commentaar aan te leveren en tekstvoorstellen te doen om de verklaring verder te optimaliseren. Maak gebruik van deze uitnodiging!

Meer informatie?

Klik hier voor de inhoud van de Declaration on Public Sector Innovation, meer informatie en toegang tot het online consultatie-platform.
Heb je aanvullende vragen, stel deze dan (in het Engels) aan het OPSI-team van de OECD.

Verder lezen bij de bron
Verwerker of niet?
NIST Risk Management Framework

Copyright © 2014-2019 IB&P B.V. - Privacy Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V. 
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap