Belangen borgen in digitaliserende gemeente

Tijdens de workshop Smart & Leefbaar leer je belangen te borgen binnen een gemeente die aan het digitaliseren is. Je kunt deze workshop volgen in een middagprogramma op 14 februari a.s.

Om gemeenten een stap verder helpen, organiseert de Future City Foundation op 14 februari 2019 de workshop ‘Aan de slag met Smart & Leefbaar’ – exclusief voor overheden. Tijdens deze workshop leren bestuurders en medewerkers van gemeenten en andere overheden hoe ze het boek kunnen gebruiken om een smart-city-kader te formuleren die direct te gebruiken is, maar ook aansluit bij de eisen van de Omgevingswet.Deze workshop is exclusief voor bestuurders en medewerkers van gemeenten en andere overheden. Er kunnen maximaal 40 mensen aan meedoen.

Privacywet als joker
Beleidsregel Jeugdwet / Wmo