Beslisboom Documentformats

Het Forum Standaardisatie zet zich in om o.a. vragen te beantwoorden met betrekking tot formats van documenten. Het Forum werkt nu aan een beslisboom om organisaties te helpen kiezen voor het beste documentformat. Je feedback wordt gevraagd om de beslisboom te verbeteren!

Regelmatig krijgen we bij het Forum Standaardisatie vragen van overheidsorganisaties als: “In welk document format moeten wij  publiceren om aan alle wetten en regels te voldoen?” of “Welk PDF format  is voor onze toepassing het beste als het toegankelijk en ook te archiveren moet zijn?“. Op de pas-toe-of-leg-uit lijst van het Forum Standaardisatie staan verschillende documentstandaarden, waaronder drie PDF standaarden: PDF/A-1, PDF/A-2 en PDF 1.7. Dat maakt de keuze er niet makkelijker op.Experts hebben ons geadviseerd om een beslisboom te publiceren die helpt met het kiezen van het beste documentformat. Het idee is om deze onder andere op te nemen op de pas-toe-of-leg-uit lijst van het Forum Standaardisatie. Wil je meedenken? Geef dan je suggesties en feedback op de concept beslisboom!

Verder lezen bij de bron
Webinar Privacy met Aleid Wolfsen
Presentaties IBD Regiobijeenkomsten Privacy staan online!

Copyright © 2014-2019 IB&P B.V. - Privacy Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V. 
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap