Bij IB&P vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze gemaakt te hebben door ons in te huren. Wij vinden het fijn om binnen de organisatie aan de slag te gaan, maar zien onszelf pas echt als succesvol wanneer wij na een periode ook weer kunnen vertrekken waarna de organisatie zelf in staat is verder te gaan met wat we gezamenlijk hebben opgebouwd.

Kenmerkend voor IB&P BV is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf.

We helpen gemeenten in alle fasen van informatiebeveiliging; van advies en ondersteuning bij het opstellen van het beleid, het uitvoeren van analyses tot het opstellen van informatiebeveiligingsplannen en de inbedding van informatiebeveiliging in de organisatie. Dit alles conform de Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG) en/of de beveiligingsstandaard ISO 27000.

Recente Tweets

In april organiseert IB&P samen met Youri Lammerts van Bueren een masterclass over de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Houd jij wel van pionieren als gemeentelijke CISO? Check dan de site en meld je aan. ciso-pioniers.nl
In deze video gaat Wouter Welling in gesprek met diverse experts over de steeds groter wordende rol van algoritmen binnen de overheid. ib-g.me/2NmHfVE
De IBD heeft diverse projecten lopen en in dit bericht van de organisatie kom je meer te weten over het project ''Verhogen van de digitale weerbaarheid'' en de voortgang van gemeenten bij implement... ib-g.me/2tyMIQo